14. listopadu 2013

1. Narozeninová soutěž

Jak jistě víte, zmínila jsem se o prvních narozeninách mého blogu. Opravdu se divím, že jsem to rok vydržela a mám stále o čem psát. Musím se ale přiznat, že já nevidím jako začátek mého blogování listopad, kdy jsem si blog založila, ale spíš tak únor, kdy mě to začalo opravdu bavit. Do té doby jsem neměla žádné čtenáře a taky jsem psala opravdu jen jednou za čas. Někdy v tom lednu, únoru se to ale nějak zlomilo, já jsem začala být do blogování mnohem víc zapálenější a nějací čtenáři si ke mně také cestu našli.

Protože jsem to ale ten rok vydržela jen díky vám a vašim komentářům, uspořádala jsem pro vás soutěž.

Pravidla

Všechny ceny
  • Bude se soutěžit od dneška do konce listopadu 14.-30.11. 
  • !Prodlouženo do 6.12!
  • Připojte se k GFC, dejte like na Facebooku všem stránkám, co najdete, sdílejte odkaz všude možně, ... Dobře, to si dělám samozřejmě srandu, Facebook podporovat nebudu, ale když se stanete GFC nebo odkážete na soutěž třeba Twitter nebo na vašem blogu, budu ráda. Podmínkou k soutěžení to ale není. (Že vás budu ale jinak chodit strašit, je všem jasné?)
  • Tipněte si, kdy jsem Kočičí košík založila Nápověda-není to ve stejný den, jako jsem napsala první článek, ale o něco dříve. A odpovídejte do formuláře, viz. níže.
  • Vyplňte tento formulář Nezabere vám to zase tolik času a já chci taky něco z té soutěže mít, takže to myslím bude fér.
  • 1. cena bude knížka Serafína-příběh draků Knížku věnovalo nakladatelství Fragment, vybrala jsem já, ale doufám, že se vám bude líbit. A výherce budu losovat.
  • 2. cena budou náušnice vyráběné mnou Jinak nazvala jsem je Hvězdná obloha (jsem zase jednou měla poetickou náladu) a dostane je ten, jehož vyplněný formulář se mi bude nejvíce líbit, takže se snažte.:-) Samozřejmě je to ta nejceněnější cena, protože já přece vůbec necpu moje vyrobené
    Detail náušnic
    šperky celému mému okolí.
  • 3. cena bude knížka S hlavou v pejru S touto knížkou to nebude vůbec jednoduché. Dostala jsem si na recenzi, ale rozhodla jsem se, že budu štědrá a někomu ji věnuji, ale... Možnost vyhrát ji dostanete, až když se zúčastní 50 a více soutěžících. Pak vylosuji dva výherce a ty se mezi sebou dohodnou, co chtějí. (A když se nedohodnou, rozhodnu to já, podle toho kdo vyplnil zajímavěji formulář, takže znova opakuji, snažte se.) Jestli tedy chcete vyhrát tuto knížku, není nic jednodušího, než říct o soutěži kamarádům.:-)
  • Někdy po uzavření (řeknu vám kdy) proběhne slavnostní losování a výhercům se ozvu na mail. Odpovězte do 72 hodin, jinak losuji někoho jiného.
  • Ještě doplním dvě věci, které mi přišly tak samozřejmé, že jsem na ně úplně zapomněla. Doručovací adresa v ČR  a každý se může zúčastnit je jednou.
A je ještě jeden odkaz na formulář. (Vážně doufám, že to bude fungovat.)

10 komentářů:

Amaterasu řekl(a)...

Přeju blogu všechno nejlepší, a horu čtenářů! Vážně, na to jak je to tu fajn, je jich tu nějak málo. A to se mi nelíbí! :)

Maria Friedlová řekl(a)...

Jóóó, tak tady si někdo asi chce nasyslit odběratele, co? Pche! Co nevidět budu dělat taky soutěž... Ještě tedy nevím jakou, ale uvidíš! :-) :D
Dělám si srandu. Je fajn, že děláš soutěže, a DĚKUJEME!

Katie řekl(a)...

Mockrát děkuji.:-) Tak doporučovat, doporučovat, doporučovat.:-D

Katie řekl(a)...

Máš náhodou víc čtenářů.:-) Budu se těšit.:-)

Bastera řekl(a)...

Jéé tak všechno nejlepší blogu i Tobě :) A krásné náušnice jsi šikovná :)

Katie řekl(a)...

Děkuji.:-)

Nathaly řekl(a)...

Prajem ešte veľa rokov blogovania. Nech sa ti darí :)

Katie řekl(a)...

Děkuji.:-)

Unknown řekl(a)...

Jsem si říkala, že je divný, že Verunky v tvém GFC ještě nejsou, a pak jsem na to přišla. Mně se tehdy, když jsem to chtěla udělat, jaksi zasekal blogger a to přihlašování a neoblomně mě to tam hlásilo pod mým osobním mailem, což jsem nechtěla. Tak jsem se na to vyflákla... Rozbitý je to pořád, ale už jsem aspoň přišla na to, jak to udělat, takže už tam jsme:)

A vlastně se mi ani nechce věřit, že už bloguješ přes rok, přijde mi jak kdybych na tvůj blog narazila nedávno :) (ale nesleduju od začátku, to jsem i přiznala) Tak či tak, ať ti to pořád tak pěkně píše, čtenáři přibývají a hlavně ať tě to pořád baví! ;-)

Verunka

Katie řekl(a)...

Ta technika, no.:-)
Děkuji.:-)