2. dubna 2013

Březnové tlachání

Sice je možná trochu pozdě nazvat tlachání březnovým druhého dubna, ale vzhledem k tomu, že vážně nestíhám, se s tím asi budete muset smířit.(Vím, že je to chabá a naprosto neoriginální výmluva, ale momentálně mě žádná lepší nenapadá.)

Minulost
Deset článků sice není stále žádné závratné číslo, ale všimněte si, že se lepším. Začala jsem s recenzemi, takže jste si mohli přečíst sérii o Artemisovi, první díl Hex Hall, a nakonec Emily. Zároveň jsem nezanevřela ani na doporučeních a představila vám Panenky z ráje. V polyvoru jsem pokračovala se zvířecími outfity a zkusila zaklínat zimu tady a tady, bohužel stále neúspěšně. Tentokrát jsem napsala dva příspěvky se štítkem jen tak mimochodem, který by měl být určen různým názorům a úvahám. V březnu konkrétně o facebooku a zdravé výživě. Trochu mě překvapilo, že se nenašel nikdo, kdo by se mnou nesouhlasil. Já se tak těšila na komentáře typu: "Ty tomu vůbec nerozumíš, nechápu, jak o tom můžeš psát!" a ono nic. Musím asi vymyslet něco lepšího a hlavně kontroverznějšího...(Ehm, má ještě cenu někoho přesvědčovat, že jsem zcela normální?) K nejčtenějším článkům patří návody a tento měsíc měly proto největší počet kliknutí origami naušnice.

Jsem hrozně ráda, že návštěvnost roste a roste, stovky návštěvníků za den asi nedosáhnu, ale já se spokojím i s málem. Jen nevím, kolik se vrací vážně pravidelně, komentáře píše téměř jen můj drahý známý anonym.(Zdravím!!!) Takže pokud chodíte, prosím pište, pište, pište, udělá mi to obrovskou radost.:-)

Budoucnost
Momentálně žádné zvláštní plány nemám, hodlám se pokračovat v tom, co jsem psala doteď. Jak už jsem se zmínila, nejčtenější jsou různé návody, také mě přes ně nejčastěji hledáte, takže se pokusím je rozšířit. Asi ne nějak výrazně, protože nedá se nic dělat, jsou prostě časově nejnáročnější. Můžete se ale s největší pravděpodobností těšit na další origami šperky, protože jsem si půjčila z knihovny celou knížku právě nejrůznějších papírových šperků.

Ráda bych psala alespoň obden, protože sama vidím ty skoky v návštěvnosti, kdy publikuji článek, ale nevím, nevím... Nicméně napsat 15 článků za měsíc je můj cíl. Uvidíme, jestli se mi někdy podaří ho naplnit.

A jinak
Objevila jsem tento cvičební plán a vzhledem k tomu, že zpevnit nohy bych docela potřebovala, jdu do toho!

Nechce se někdo přidat? Mohli bychom se navzájem podporovat.:-) A přece mě v tom nenecháte samotnou...

Myslím si, že patnáct minut není tak hrozné(všimněte si, že to říká někdo, kdo si neustále stěžuje, že nemá čas) a představte si, jak to bude super do plavek.:-)

Takže, já jdu tisknout, připevnit na nástěnku a odhodlaně začít cvičit. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží.

4 komentářů:

Maruška řekl(a)...

Hrozně ráda bych se přidala, ale znáš to. Jsem lenivá jak pes a možná ještě hůř! :D Jinak s tím anonymen je to hrozně hezký! :) A stále budu pokračovat v tom psaní, abys jako neřekla, že jsem na tebe zanevřela. :D To nikdy! 15 článku za měsíc? Si blázen. Já sem rády, když stíhám ten jeden za týden (možná přeháním), ale čas fakticky není. (V tom se shodnu s každým blogařem.) :D

Katie řekl(a)...

To jsi pěkná...
Já si taky myslím, že 15 je hodně, ale je takový můj sen. Možná o prázdninách.:-) (Obdivuju ty, co jsou schopný psát každý den. Nechápu.)

azraelka řekl(a)...

To cvičení přece není možný dát za 15 minut?!

Koukám, že čteme pár stejných blogů. :)

Předsevzetí hezký, ale vždycky je lepší delší dobrý článek, ve kterém máš co říct, než pár řádků a obrázků, jak to u některých bývá.

Katie řekl(a)...

Taky jsem se divila, ale vážně to jde. Tak to souhlasím, co někteří považují za článek... No, víme.