11. srpna 2015

Jak ušetřit při nakupování? Stačí se správně obléct

Můj blog je disciplína a organizovanost sama. Jen považte.
Po roce psaní nepsaní jsem konečně vymyslela směr, kterým se bude Kočičí košík ubírat.
Pak mě napadl jeden článek úplně mimo. No, proč ne, jednostranně zaměřený blog nikdy nebyl můj cíl.
Včera jsem přišla na další téma, o kterém bych mohla psát.
Ale než se rozmyslím, jestli dám nějakému tématu přednost, budu psát o obou nebo si třeba pro jedno založím úplně nový blog, rozhodl jsem se napsat úplně jiný článek. Sice není moc přínosný, vcelku krátký, ale snad se při jeho čtení aspoň pobavíte.

Jak se obléct na nákupy

Že nemůžete ušetřit tím, že se správně oblečete? To jsem si taky myslela. Pak se mi ale podařilo čistou náhodou obléct včera tak nevhodně, že jsem si nakupování opravdu značně ztížila. 


  • Overal Nadmíru pohodlný kus oblečení, ovšem ne tak docela praktický.
    "Jéé, to je ale hezká sukně, tu si musím vyzkoušet! Hmm, vyzkoušet... Takže se celá zase svléknout.Vlastně mám doma sukní dost."

  • Hůlky do vlasů nebo něco podobně trčícího.
    "Pomoc, já se do toho trička nemůžu dostat, asi jsem se zasekla. Paráda, už jsem zase celá rozcuchaný, takže přečesání číslo 3 845."

  • Kabelka do ruky Jedině psaníčko nebo aktovku bez popruhu jako jsem měla já, v žádném případě nic, co se dá pověsit na předloktí nebo dokonce na rameno.
    "V jedné ruce kabelka, v druhé taška s jiným nákupem, já moc oblečení neunesu, natož abych se mohla někde přehrabovat."

  • Boty, které se blbě rozepínají/rozvazují Tady jsem udělala jedinou chybu, většinu věcí jsem si zvládla obléct bez toho, aniž bych musela moje sandálky sundavat.