3. dubna 2014

Březnové tlachání

Mňau!
Ráda bych se vám představila. Jmenuji se Emily a jsem oficiální maskot tohoto blogu. Katie má momentálně hrozně moc práce (prásknu to na ni, je s tím otravným modrým ptákem, Tritter, nebo jak se to jmenuje), takže tlachání vám tentokrát napíšu já (trochu jsem jí totiž nabourala účet). Doufám, že mi bude vděčná, protože ona by se na svoje čtenáře klidně vykašlala.

Minulost

Začneme s tím nejdůležitějším. Určitě jste si toho také všimli, Katie konečně změnila vzhled! Ovšem, přála bych vám ji vidět, ta nad tím strávila času a jak při tom nadávala! Jako by za to někdo mohl, že jí tam ta "úžasná" šablona nejde nahrát. Ovšem tento vzhled se mi stejně líbí nejvíce, protože tu mám větší fotku než ten mrňavý obrázek u adresy, kterého si nikdo nevšimne. Konečně tedy všichni, komu tento blog opravdu patří. (Vážně jste si někdy mysleli, že je to Katie?!)

A co ta naše slavná blogerka za březen napsala? Moc se nepřetrhla. Bez tlachání za únor jenom šest článků. Chcete vědět jaké? Mohla bych vám říct mnohem zajímavější věci, ale dobrá.

Dvakrát recenzovala. Nejprve dalšího opeřence - Červenku, která k ní z Norska přiletěla o měsíc dříve než ostatním. (A pořád se tím chlubí, ale koho to zajímá?) Druhé byly Nebarevné vzpomínky, kterými naopak moc nadšená nebyla.

Potom vychvaloval až do nebes toho svého modrého ptáka. Prý 10 věcí, co mě baví na Twittru. Ale 10 věcí, proč bych se neobešla bez Emily, to nenapíše. 

Aby ptáků nebylo málo, dokonce by se podle nich nejraději i oblékala. Podle datla a tučňáka. (Já nechápu, jak může ona říct, že má ráda kočky. Kolikrát za březen psala o kočkách? Ani jednou! Ornitolog je to, žádný kočkomil!)

Poslední dva články byly o jednom pádu (překvapivě ne jejím) a tom, co všechno čte na internetu aneb proč jsou blogy lepší než časopis.

Budoucnost

Co vás čeká dále? Katie bude recenzovat Zakázanou přitažlivost a něco tvořit. To ale nikoho nezajímá, takže přikročíme k tomu, co budu dělat JÁ!

Chtěli byste, abych zase něco naťukala? Tentokrát ne tlachání, to je nuda. Co třeba nějaké drby o Katie? Nejtemnější stránky její osobnosti? Chcete, že jo? Já to na vás vidím.:-)

Mňau!

12 komentářů:

Unknown řekl(a)...

že prej ornitolog :D:D no já nemůžu, bezva článek :)

Jana CM řekl(a)...

Haha, mňau, sice sbírám (abych zlobila kolegyni) zlý vtipy o kočkách, tohle je ale moc milý článek :-)

Katie řekl(a)...

Díky.:-) Vždyť říkám, že jsem na blogu nejdůležitější.:-)
Emily

Katie řekl(a)...

Oni existují zlé vtipy o kočkách?! Všechny roztrhám a odnesu pryč! Ale díky.:-)
Emily

Maria Friedlová řekl(a)...

Jsi dobrá. :) to by mě ani ve snu nenapadlo, takhle napsat článek. :D :)
Zdravím, Emily. Mám tě o moc radši než Katie, víš to? Ale jí to radši neříkej. ;))
Docela bych si s tebou pokecala o těch jejích temných stránkách. :) (že je v tom pan M.?) :D :)

Katie řekl(a)...

Já vím, já jsem totiž lepší než Katie.;-)
Ona teď jede pryč, tak já se jí zase vloupám na blog a něco napíšu.:-) Kdepak, ona má dost temných stránek i bez něj.:-D
Emily

Bastera řekl(a)...

Skvělý článek jsem se pobavila a taky se mi tenhle vzhled líbí víc! :)

Katie řekl(a)...

Díky.:-) No jo, Katie než to došlo...
Emily

Rachel Roo řekl(a)...

to je sladkýýýý :) moc milý článek, vážně, všechny tvoje (vaše ;) ) články jsou takové miloučké, moc se mi tu líbí :) a jinak - joooo drby drby o Katie! pac a pusu pro Emily

Katie řekl(a)...

Díky.:-)
Já něco vymyslím.:-)
Emily

LennaS řekl(a)...

Moc hezký a originální článek. :)
No jo, šablona a blogger. :D Opravdu si dokážu představit, jak na tom Katie musela být, protože já zažívala to samé a ne jen jednou. :D Každopádně si Katie vybrala šablonu opravdu perfektní. :)
A Emily, myslím, že Tebe by Katie za modrého ptáka jen tak nevyměnila. ;)

Katie řekl(a)...

Nakonec jo.:-)
Tak to taky doufám!:-)
Emily