2. listopadu 2013

Říjnové tlachání

Tak vás zase po měsíci zdravím!
Samozřejmě zase pozdě, ale tentokrát je tlachání něčím zvláštní. Víte čím? Nevíte?

Dnešním příspěvkem se dostávám na hranici 100 článků. To už je docela slušné číslo a můžu říct, že mě to celkem překvapilo. Vážně jsem byla schopná napsat sto různých článků? Vážně jsem už stokrát klikla na tlačítko "Publikovat"? Ostatní sentimentální kecy si necháme na první blogové narozeniny (které se už blíží) a jedeme na skutečný smysl tlachání.

Minulost
S počtem článků jsem celkem spokojená, včetně zářijového tlachání se jich tu objevilo deset. Není to sice žádné závratné číslo, ale odmítám omezit kvůli blogování všechny moje ostatní aktivity. A navíc, důležitá je přece kvalita, ne kvantita, ne?

Oproti září jsem se celkem rozjela s recenzemi. Ryba mimo vodu, Vidím to, co vrah, Modrá jako safír, Korálkování a samozřejmě Prázdné místo. Aby knížek nebylo málo, ještě jste mohli shlédnout mé první video a to známý TAG- Marry, kiss, cliff. Stále ale trvá Sbírání listí a kdo sleduje úvodní příspěvek ví, že už mám třetí level a konkrétně 4086 stránek.

Dále jsem vám ukázala první ze slibovaných slohů, tentokrát na téma Sportovní divák. Další článek byl trochu osobnější, mohli jste se o mně dozvědět nějaké zajímavosti v Liebster blog award.

Poslední článek byl tvořivý. Nafotila jsem návod na jedny jednoduché, ale přesto poměrně efektní náušnice s měděnou kytičkou.

Novinky, které se netýkají článků. Založila jsem si Twitter. Určitě se tam koukněte, začalo mě to docela bavit. Vlastně jsem se rozhodla, že blogový facebook zruším a nechám si jenom Twitter. Krátká zkušenost mě přesvědčila, že facebook opravdu nechci, jak jsem už jednou psala. (Ano, odkazuji na ten článek už asi po padesátý, vím to. Ale díky za upozornění.)


Budoucnost
Jak jsem se zmínila, blog čekají brzy první narozeniny. Bývá takovým hezkým zvykem, že blogeři k té příležitosti vyhlašují nějakou soutěž (nebudu říkat giveaway, ať se vám to líbí nebo ne). Nemůžu napsat, že na Košíku si určitě také zasoutěžíte, nicméně je do dost pravděpodobné. Ale jako vždy, nechte se překvapit.

Chcete vědět nějaké články? Dobře, prozradím vám, že chystám recenzi na Možná, že odcházíme a Květinostesk. Také bych mohla přidat nějaký módní článek, už tu dlouho nic nebylo. A jinak? Hádáte, že, řeknu: "Nechte se překvapit."? Hádáte správně.

PS: Zdá se vám tento článek nezvykle krátký? Nebojte v narozeninovém se vykecám až až.

4 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

Stihla jsi toho teda víc než já, jak tak koukám:)
jen tak dál. ;)
16 čtenářů? O.o

Katie řekl(a)...

Vypadá to tak.:-)

Bastera řekl(a)...

Tak to jsi toho stihla opravdu hodně, jsi dobrá!!! :) Já zase nějak pořád nepřišla na chuť Twitteru a ani nevím proč :)

Katie řekl(a)...

Děkuji.:-) Já jsem si ho zakládala s tím, že to zkusím, a celkem mě překvapilo, jak mě to chytlo.:-)