14. července 2013

Zvířecí outfity 7

Plánovala jsem, jak se budu blogu o prázdninách věnovat, budu psát minimálně obden... Nějak jsem ale nepočítala s tím, že když bude takhle hezky, nebude se mi chtít být na počítači. Tak alespoň dávka kombinací z polyvore.

 První dnešní zvířátko je chobotnice kroužkovaná. Vypadá hezky, i když je velká jako pin-pongový míček, má dost jedu na zabití několika desítek lidí. Tak, to by byla lekce biologie.

Původně jsem chtěla najít nějaké žluté šaty s modrými puntíky, bohužel ale neúspěšně. Pak jsem ale objevila tenhle náhrdelník, který mi přijde snad ještě lepší.

A co se týče bot. Měla jsem chuť na něco, v čem se můžete tak maximálně posadit na barovou stoličku a obdivně si prohlížet, jaké máte krásné boty.



To jsem tak přemýšlela, jaké zvíře jsem tu ještě neměla a řekla jsem si, proč brát jen reálné, že?

Nosíte overaly? Já jsem nedávno sehnala jeden v sekáči a teď se divím, jak to že jsem si nějaký nepořídila už dřív. To je tak neuvěřitelně pohodlné oblečení!

Zjistila jsem, že na polyvore je hrozně málo věcí v "milkovém" odstínu fialové. Nakonec jsem byla nucena vzít trochu tmavší, takže jedině náhrdelník trochu odpovídá. (Když se na to ale teď koukám, tak mi monitor hází barvy zase trochu jinak. Tak nevím.)


5 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

Overaly nenosím, a asi je nikdy nosit nebudu :D Nevím, moc se mi do nich nechce. :/
Pěkné kombinace. (y) :) Dobrá lekce biologie. :D

Maria Friedlová řekl(a)...

Móc hezké kombinace! Jako vždy. Začínám přemýšlet o tom, že bych se po tobě ZAS A ZNOVA opičila, a začala taky něco tvořit v polyvore. :) Ty žluté šaty jsou krásné. :3

Pufflie řekl(a)...

Heh, trošku mě to pobavilo :) Ten outfit alá Milka je super :D

Katie řekl(a)...

No vidíš, mně by k tobě nějaký overal zase hrozně seděl:-)

Katie řekl(a)...

Děkuju.:-)