28. dubna 2014

V hlavní roli... černá sukně

Seriál v hlavní roli pokračuje, tentokrát se v hlavní roli ocitne úplně jednoduchý kousek a to černá sukně. Černá sukně je kousek, který, alespoň u mě, patří k naprostým základům. Kombinací se s ní dá vytvořit spoustu, já vám ukážu alespoň dvě.



black skirt1
Černá sukně, barevné tílko, průhledná košile a doplňky v barvě tílka. Tuhle kombinaci mám vymyšlenou hrozně dlouho, ale stále mi chybí košile. Na žádnou nemůžu narazit, i když se po ní koukám úplně všude. Tak alespoň na koláži.


black skirt2
Druhá koláž měla být původně trochu jiná, ale pak jsem objevila tyhle úžasné boty! A pro puntíky mám slabost, takže zbytek byl jasný.

10 komentářů:

Owlie řekl(a)...

Černá sukně, to je skvělá věc. Vždy, všude, a ke všemu! :)

Katie řekl(a)...

Líp bych to nenapsala.:-)

Rachel Roo řekl(a)...

ja cernou sukni nemam, vlastne ted nemam zadnou sukni :( ta druha kombinace je super, a ty kocici botky ! :)

Katie řekl(a)...

Nee! Co jsi to za člověka??? Žádnou sukni?!

Rachel Roo řekl(a)...

díky :-D ale dobře, to je blbě řečený, abych to opravila, nemám žádnou nositelnou sukni, většina z nich mi je velkých nebo malých nebo rozbitých apod., lepší? :)

Katie řekl(a)...

No, dobrá... Ale stejně to nechápu.:-D

Lucie van Koten řekl(a)...

Tohle je nádherná sukně. Já černou sice nenosím (v tom smyslu, že bych se nikdy nezahalila do černé), ale jeden černý kousek mi nevadí. Černé sukně mám dokonce dvě a je fakt, že to můžu dát ke všemu:-)

Katie řekl(a)...

Já to mám stejně, ale spíš právě černé sukně nebo kalhoty, protože mi moc nesluší černá blízko obličeje.:-)

Katie řekl(a)...

Ty jsi můj člověk.:-D

Majka Danihelová řekl(a)...

Tie sukne sú úžasné :D ja mám v hlave toľko predstáv, že aké by som si chcela kúpiť, ale také nikdy nikde nemajú, tak sa musím zmieriť s tým, čo nájdem :D