1. října 2013

Zařijové tlachání

Zdravím!
Sice už máme říjen, ale samozřejmě jsem nemohla zapomenout na zářijové tlachání. Sice pozdě, ale vzhledem k tomu, že jsem ho třikrát! za sebou publikovala včas, mi musíte můj návrat ke klasickému nestíhání prominout.


Minulost
Skoro se těch osm článků stydím napsat, ale je to tak. Nebudu mojí neaktivitu svádět na školu, protože to není jediný důvod. Spíš bych řekla, že jsem si potřebovala od psaní trochu odpočnout a dělat na blogu i jiné věci.

Teď ale ke konkrétním článkům. Recenze jsem napsala jenom dvě. Oboje od Fragmentu Deklarace smrti a Jmenuji se X. Nicméně to ale nebyly jediné knižní příspěvky. Přihlásila jsem se totiž do výzvy sbírání listí u VeEee a již dopředu jsem vás o tom informovala v úvodním článku. Určitě se do něho občas podívejte (dostanete se tam kliknutím na obrázek vpravo), průběžně tam přidávám všechny moje přečtené knížky. Zároveň se vám musím pochlubit, že čtu ještě víc, než jsem čekala a po týdnu mám už druhý level, tedy 1000 stránek.

Ve dvou článcích jsem vám prozradila něco dalšího o sobě. Nejprve to byl článek, který si přála Maruška, na téma já a škola. V druhém jsem vám pak vysvětlovala, proč mě baví blogování. Nějak jsem ale nestihla napsat ani jeden díl knižní školky. (Respektive jeden mám už asi dva týdny rozepsaný, ale pořád se nemám k tomu, abych ho dokončila.)

Celkem jsem se činila s mou výtvarnou rubrikou. Kromě návodu na náušnice s lakem na nehty jsem vám ještě ukázala, co jsem si všechno přivezla ze šperkařského workshopu.

Pouze jeden jediný článek na téma podzim jsem pak vytvořila v Polyvore. To mě docela teď překvapilo, myslela jsem, že jsem, že jsem jich měla víc.

V září se stala ale ještě jedna věc, kterou ví všichni, kdo mě sledují na facebooku(tam se mimochodem podívejte, v poslední době tam celkem přispívám), případně ti, kdo pozorně sledují můj postranní panel. Ostatní nebudu dlouho napínat a prozradím jim, že jsem navázala další spolupráci, takže se brzy těšte na další recenze.




Budoucnost
Tentokrát pár článků vím. Určitě čekejte recenze na knížky od Fragmentu Ryba mimo vodu, Vidím, to co vrah a Korálkování. Dále je velice pravděpodobné, že zrecenzuji Modrou jako safír a (Ne)obyčejného kluka, které mám momentálně půjčené z knihovny. (Opravdu mě velice příjemně překvapilo, když jsem (Ne)obyčejného kluka v novinkách našla. Vím, že máme dobrou knihovnu, ale takhle krátce vydanou knížku?)

Dále vám mohu prozradit, že snad o víkendu nebo začátkem příštího týdne se můžete těšit na jeden opravdu unikátní článek. Nebudu vám říkat, v čem přesně bude unikátní, ale dozvíte se tam jednu velice zajímavou informaci. A snad se i pobavíte. No, nechte se překvapit, ale určitě ho nepropásněte.

To bych to ale samozřejmě nebyla já, kdybych nedostala další nápad na články. Začala jsem si přepisovat do počítače nějaké mé povedené slohy především z minulého roku, buď proto, že se mi prostě líbili a nechtěla jsem, aby zůstali jen v sešitě na půdě nebo proto, že by se mi mohli někdy třeba ještě hodit. A samozřejmě mě hned napadlo, že když už je mám v elektronické formě, tak bych je mohla použít jako nějaké články. 

Otázka. Líbilo by se vám to? Přidávala bych jen ty, které jsou opravdu zajímavé a jsem s nimi spokojená (Takže se nebojte, charakteristiky babičky, popisu mého pokoje, výkladu na téma přírodní jev a podobných záživných prací, bych vás ušetřila.) Byl by to zase jiný styl psaní, protože ve škole přece jenom nemůžu napsat všechno, co mě napadne. Pište svůj názor, určitě k němu přihlédnu. (Nebo taky ne a udělám to podle sebe.)

Článek na přání (stále verze alfa)
Když už jsem minula tak hezky rozjela článek na přání, nevidím důvod, proč nepokračovat. Minule jsem splnila přání Marušce, takže teď si vymýšlejte vy ostatní. Ale klidně můžeš ještě jednou Maruško.:-)

Napište mi do komentářů, jaký článek by jste si na blogu chtěli přečíst. Může to být cokoliv-recenze na knížku(když ji v knihovně seženu, klidně si ji přečtu a napíšu svůj názor), speciální koláž v Polyvore (třeba na téma klobouky), nějaká nová technika tvoření nebo něco o mně. Vlastně to ani nemusí se zaměřením blogu souhlasit (ovšem pak neručím na sto procent, že ho napíšu, zkusit to ale můžete). Nebo se mě prostě jen zeptejte na můj názor, úvahové články já píšu ráda.

Takže se nebojte a pište, ráda vám článek napíšu.:-)

2 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

Háááleluja! :)
Konečně ses k tomu dokopala, co?
Myslím, že ten unikátní článek bude souviset se mnou, že? Nebo máš ještě nějaký jiný nápad? A nebo je to to se mnou? :D ztrácím se!
Já teď nechám prostor ostatním, ať se hezky vyjádří, a budu tiše z dálky sledovat:))

Katie řekl(a)...

Ano, uhádla si to správně.:-) Nic jiného v plánu nemám, to by bylo moc informací najednou.:-)