9. září 2014

Vyhlášení soutěže

Ze začátku se chci hrozně moc omluvit, že mi to trvalo tak dlouho. Mám momentálně nějakou blogovou krizi a vyhlašovat soutěž je to poslední, co by se mi chtělo dělat.



Když jsem procházela linkovače, zjistila jsem, že naprosto všechny odkazy nepřidal nikdo. Podívala jsem se ale nakonec na vaše blogy a zjistila jsem, že dvě blogerky přece jen všechny úkoly splnily, takže to uznávám. Je pravda, že já jsem s včasným napsáním občas taky docela bojovala.

Kdo jsou ty pilné blogerky? O audioknihu si zasoutěží MooX a Maruška. Holky si zaplavou a kdo se nejdéle udrží nad vodou vyhrál!

Druhou cenou jsem slíbila autorovi nejlepšího příspěvku. Při procházení článků jsem ale našla hned několik článků, které by si zasloužili ocenit, takže jsem se rozhodla trochu jinak. Vzhledem k tomu, že mám jen dvě adeptky na hlavní cenu, věnuji je té, která nevyhraje knížku.

A teď už fotky z vyhlášení. (Video jsem nakonec netočila, protože by to byla hrozná nuda.)

 Papírky se jmény, cena a miska s vodou připraveny.


Holky plavou.


Po několika hodinách zarputilého boje Maruška klesá ke dnu. (Dobře, to přeháním, ale trvalo to fakt dlouho. Stihla jsem se i navečeřet.)


A výherkyní audioknihy Dva proti Říši od nakladatelství OneHotBook se stává MooX! Gratuluji!

MooX také prosím, aby mi na e-mail kocicikosik@seznam.cz poslala adresu, kam ji knížku můžu poslat. Marušce předám náušnice osobně, ta mi adresu posílat nemusí.


3 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

tys mě takhle sprostě poslala ke dnu? :o to jsi něco... méně... urážlivého? vymyslet nemohla? :D Ale jo, jsi originální, to se cení. :) (y) danke. :3

LennaS řekl(a)...

Já jsem teda dobrá, že jsem se na hladině držela tak dlouho. :D Každopádně mám velkou radost. :)
Adresu jsem ti poslala na mail. :)

Rachel Roo řekl(a)...

Jezis to losovani s plavanim je naprosto uzasny! To je dokonaly napad! Super :)