29. září 2013

Podzimní inspirace

Opravdu nemám ráda oblékání se na podzim. Uklidit letní šatičky hluboko do skříně, rozloučit se s otevřenými botami a naopak vytáhnout bundy a jiné svršky. Zima sice není nic moc, ale přechod z podzimu do zimy je přece jenom lepší než z léta do podzimu.

Proto si užívám ještě relativně teplé počasí, dokud můžu. Opravdu proto nechápu, proč někdo tenhle týden, kdy žádná velká zima nebyla, nosil kozačky. Jistě, vím, že to jsou asi slabší, ale stejně. Nestačí vám, že je budete za chvíli potřebovat nejméně tři měsíce? A proč se vůbec dělají slabší kozačky? Já je teda nosím buď, protože by mi v kotníčkových byla zima nebo protože je moc sněhu. Účel slabších kozaček nějak nechápu. Stejně jako spoustu dalších věcí v módních trendech, ale kdybych je tu měla vypisovat, tak bude článek hoodně dlouhý.

To jsem ale trochu odbočila, teď konečně k tomu, k čemu jsem se přes trochu delší úvod chtěla dostat. Raději na polyvore vytvářím letní variace, jak jste si mohli všimnout, ale říkala jsem si, že budu trochu aktuální a udělám inspiraci, která by v daný čas mohla skutečně použít. Protože pochybuji, že mám čtenáře žijící někde, kde by i teď využili (spíš asi využily) moje klasické články.





Model v typických podzimních barvách. Nic zvláštního, ale vždycky není nálada obléct si nějakou originální kombinaci. I jednoduché kousky ale mohou vypadat dobře, protože jednoduchý model není jen džíny a tričko s nápisem.


Trochu elegantnější model, milovnici sukní jako jsem já asi přece jenom bližší. Chtěla jsem vám ukázat, že stačí obléci trochu teplejší punčocháče, vzít si něco přes a sukní a šatů se vzdávat nemusíte, ani když teplota trochu klesne.

2 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

u první kombinace ty boty! :o už dlouho jedny takové chci, ale ještě jsem to neřekla mamce... Tyjo, mohla bych ji už začít překecávat. :D
Pěkné :-)

Katie řekl(a)...

Překecávej.:-) A děkuju.:-)