27. ledna 2014

Chcete si navrhnout vlastní boty?

Dneska si pro změnu nedáme knížky, ale ukážu vám jednu stránku pro milovníky bot. Shoes of prey je australská značka, která umožňuje navrhnout si vlastní boty pomocí 3D designeru. Zní to skvěle, že? Méně skvělé (jak by se dalo očekávat) jsou ale ceny, za které si vlastní boty můžete pořídit.

Nicméně vytvářet si vlastní návrhy bot a dokonce je pak ukládat můžete i bez nutnosti nákupu, což je přesně důvod, proč vám chci stránku ukázat.

Jak vlastně boty navrhujete? Nejprve si zvolíte typ boty (ale varuji vás, pokud uznáváte jenom tenisky, asi si moc nevyberete), poté výšku podpatku, můžete přidat ozdoby a nakonec pro každou část vybrat jednu z desítek barev a materiálů. 

Já si tam vždycky hrozně vyhraji a ani mi pak tolik nevadí, že takové boty doma nemám. (Dobře, teď kecám, pokaždé si představuji, jak budu jednou tak bohatá, že nebudu nosit nic jiného.) Ale to jsem odbočila, chtěla jsem říci, že na stránce pravděpodobně strávíte hodně času. *malá vsuvka pro Marušku: Skvělá prokrastinace :-)*

Protože se říká, že jeden obrázek vydá za tisíc slov, už končím a ukážu vám místo toho pár vlastních návrhů. A ano, tohle všechno tu můžete vytvořit.





Chcete si také stránku vyzkoušet? Můžete přímo tady.

PS: Není to reklama a nikdo mi za článek nezaplatil. Ale kdybych náhodou nějaké z těchto bot dostala, zlobit se nebudu.
PPS: Velikost 37, díky.

4 komentářů:

Maria Friedlová řekl(a)...

:D Zase jednou jsi mě pobavila. :)
Děkuji za vsuvku. Místo toho, abych šlqa dohánět veškeré učivo, možná něco vyrobila, jdu prokrastinovat. :) Máš krásné kousky!

Myanmar řekl(a)...

Já na boty až tak nejsem, ale poslala jsem to kamarádce a dnes jsem dostala vynadáno, že už druhý den nedělá nic jiného :D

Katie řekl(a)...

Jsou prázdniny, takže na to máš plné právo!:-)

Katie řekl(a)...

:-D